När träden talar till oss – budskap från lärkträdet.

0

I mitten av sommaren gjorde jag ett val att ta ett deltidsjobb vid sidan av mitt företagande. Det var inte endast en anledning till att jag gjorde det valet, men den ena anledningen var att jag bestämde mig för att göra klart den bok jag skrivit på sedan 2012. Boken är intuitivt skriven och handlar om hur träden kan hjälpa och stärka oss människor för att bli mer hela.

Att jag skulle skriva en bok är något jag egentligen aldrig tänkt på, men det som gjorde att det blev så var en händelse som gav mig en typ av nedladdning när jag var i skogen. Det kom till mig en jämförelse som jag skrev ner stödord till för jag kände starkt att jag skulle göra något med det, vad visste jag inte då.

image

Lite senare samma vår dök frågan
om hur träden skulle kunna hjälpa oss att helas och stärkas upp och jag började prata intuitivt med träden för att ta reda på det.
Under resans gång har det utvecklat sig mer och mer tills jag hade en form och koncept för det hela. Så jag har talat med ett 20-tal trädarter och tagit reda på deras specifika sätt att hjälpa och stärka oss, samt deras budskap till oss.
Efter jag varit hos bokmorskan (mannen som hjälper mig med boken har den titeln då han hjälper människor att föda fram sina böcker) sist, läste jag igenom hans kommentarer och fastnade på lärkträdet. Det budskapet fångade mig då, förmodligen för att jag behövde det där och då.

image

Igår körde jag förbi en plantering med inte så gamla lärkträd och fick en ingivelse att stanna till där och sitta hos dem. Sagt och gjort. Jag stannade bilen och pulsade ut i snön i skogen och fick en massa kraft och energi till mig av lärkträden. Riktigt starka energier var det och det är fullkomligt klart för mig varför jag behöver lärken just nu.

I denna tid av energiskifte som är nu, kan lärkträden hjälpa oss med livsglädje, att leva och vara sanna med oss själva och att släppa en del av våra rädslor som håller oss tillbaka.
Här nedan sammanfattar jag lite av det jag fått till mig från lärken.

Lärken allmänt: Upplyftande visdom. Livsglädje, livsmedvetenhet, livstransformation och längtan efter dina inre värden och styrkor. Låter livet komma igenom dig ut i världen genom dina uttryck. Rädslornas motstånd penetreras av ljusenergi. Visar livet som det är.
Rädslor för att uttrycka ditt unika sanna jag och din inre kraft.
Stärker bland annat lusten att skapa och vara kreativ utanför ramarna och att leva sant varje dag.

image

Budskap: “Låt lyckan sprida sitt ljus i ditt liv. Våga leva och ta emot ditt sanna ljus och för ut det i livet som din gåva till världen. Jag är med dig i friden. Våga växa och göra det du ska!”

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke