Budskap från den orädda lilla Kungsfågeln

0

Idag när jag på min lunch gick ut i skogen precis bredvid skolan jag jobbar, kom en orädd liten budbärare fram till mig. Jag hade precis stått och kramat en stor tall en lång stund, jordat mig, kommit ner i min kropp och blivit mer stilla närvarande i nuet. När jag gick mot trädet bredvid där det stod en pinnkoja lutad, hörde jag ett litet tjippande och såg några fladdrande vingar.
Jag skulle ställa en nedfallen pinne mot kojan så jag stod väldigt nära. Därför trodde jag att jag skrämt iväg den lilla fågeln. Men icke sa nicke, kvar bland grenarna ca en halv till en meter ifrån mig satt en liten vacker kungsfågel med lite bomaterial i näbben. Inte väntade jag mig att den skulle våga vara kvar där när jag var så nära.

Fåglarna är själens budbärare så när jag kom hem ville jag se vad den orädda lilla fågeln hade för budskap till mig idag. Och jag vill dela det med er alla.
I “Djurens språk” av Solöga kunde jag läsa :
“Dina inre kvalitéer är avgörande för utgången av det här. Min gåva till Dig är orubblighet. Med andra ord – genom att känna dig modig och genom att agera bestämt klarar du av det du föresatt dig.”

Vi, kungsfågeln och jag, önskar er en fortsatt trevlig kväll. 💖🐦

/Johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke