I sommar kommer jag dö.

3

Ja det är sant. Jag kommer dö i sommar. Det var vad som ville komma till uttryck i en grupp jag är med i, som är en sant stödjande miljö att uttrycka sitt innersta sanna Jag i.

image

Jag kan säga att min kropp och mitt system var inte med på noterna utan protesterade våldsamt genom tårar, spänningar, ryckningar, kraftig gråt och gnällande, gnyende ljud. Den del i mig som…hmmm…är eller var ett gammalt jag ville på inga villkor att jag skulle se det här. För det ville inte att jag skulle säga JA till att dö. Ville inte att jag skulle börja ta plats och låta mitt eget frö få ta plats och gro i min livmoder – platsen för skapandet av liv, där kreativiteten har sitt ursprung och som sedan vill upp till halsen och uttryckas. Jag kommer välja att uttrycka mer och mer av mitt sanna Jag i  sommar.

För er som inte vet har jag fått en möjlighet att åka till Gotland i 8,5 vecka för att jobba på en kursgård både som volontär och på timmar med praktisk skötsel av kursgårdens olika arbeten. Men också att erbjuda mina egna saker som jag erbjuder i mitt företag Livsspiralen. Qi-andnings qi-gong ska jag ha varje dag, Naturmeditationer en gång i veckan och erbjuda intuitivt guidade behandlingssessioner vid några  tillfällen i veckan.
Det här är en sak jag funderat på att jag skulle vilja göra i några år nu. Och min önskan blev mött.
Nu hör det till att jag har tre barn, en man och husdjur. Visserligen är den yngsta snart 10, men hos mig har det länge funnits tankar och känslor av att jag inte bara kan lämna allt för att göra något sådant här för mig själv.

image

Så i min guidning i gruppen fick jag till slut fram att jag är villig att dö. Att jag kommer dö i sommar. Dö för mig själv och dö för min familj.
För jag kommer inte komma tillbaka som den jag är idag!
Att uttrycka detta var något som mitt system då klart visade motstånd till, men genom att uttrycka något högt sätter vibrationen och energin fri. Och för mig, och faktiskt för många andra, så är det också ett erkännande för sig själv. Vi vet alla sanningen inom oss, men det är lätt att blunda för något som inte sägs högt. Både för andra och för en själv även om alla vet om vad det nu än är.

Jag kan faktiskt känna att just det här är en stor död, för jag går runt och gör tyst avslut med ställen, platser, människor, saker jag tidigare gjort, saker jag tror jag behövt göra. Inte på ett speciellt medvetet plan utan det är något som sker per automatik och jag kan känna att det påverkar flödet och vibrationen i mig. Dödsprocessen är alltså redan igång.

image

På söndag åker jag och då börjar den nya etappen av min livsresa. En väg som jag säger Ja till att gå även om gamla saker dör och det kan innebära förändringar som jag inte har någon aning om. Men det är ändå mitt val.
Att säga JA till mig själv och låta mig dö från det som varit in till det nya som jag inte har en aning om idag.

Jag vill önska er en fantastisk sommar med de orden.

Stor varm Kram till er alla
Johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Härlig läsning som svarar annon det jag just nu behövde!! Dör nog också bit för bit. Smärtsamt o befriande, spännande och skrämmande. Meningsfullt och välbehövligt. Vi dör och uppstår igen … Starkare, ödmjukare och ännu mer i oss själva o i den kärlek vi är ämnade att sprida vidare i världen!!

  Lycka till kära du på din resa mot ett starkare friare du!! Alla du älskar kommer vinna på att du går din väg o ger dem frihet att gå sin!! ❤️

  • livsspiralen on

   Ja det är den naturliga livscykeln att födas, leva, dö och återfödas. Det är bara och titta på naturen.
   Ändock är en del saker mer smärtsamma och som vi har motstånd till att släppa som människor. Men vi vinner på det som du skriver. Och ja alla vinner på det även om inte alla ser det som en vinst.

   Tack och lycka till på din livsvägs resa! ❤

 2. Pingback: Hur vi kan göra våra val och saker så viktiga att de istället låser fast oss.

Lämna en tanke