Men jösses! Hur har jag kunnat glömma?

0

Det finns en sak som upptagit väldigt mycket tid hos mig de senaste två månaderna. Boksläpp av min första bok och allt vad det innebär. Jag har gjort en Facebook-sida för boken, haft boksläpp, varit iväg med tre föredrag om boken och dess ämne, satt upp lappar om den och den kommande kursen med övningar, verktyg och meditationer ur boken. Men jag har totalt glömt att skriva om den här! Ni har fått se ett sneakpeak på omslaget, men jag har inte presenterat den närmre.

Så för dig som är intresserad av träd, naturligt helande, personlig utveckling, intuitiva budskap och att lära dig att använda träden och naturen som kraftkälla och vägledning till ditt inre Jag. Varmt välkommen att ta del av min bok ”När träden talar till oss” här.

2016-08-27-17-16-04

Bokens budskap kom till mig genom det upplevande och upptäckande jag gjorde under mina promenader i skog och natur under flera år. 2012 kom det en jämförelse till mig mellan träden och människorna efter att jag, som så många gånger både innan och efter, släppt på min inre mentala och känslomässiga press med hjälp av tårar och skogen. Jag kände genast att jag skulle göra något med detta , men där och då visste jag inte hur. Att det skulle bli en bok ut till andra var inte något som var självklart, utan det har vuxit fram under vidare undersökningar och intuitiv kommunikation med träden. Budskapet från träden har jag vävt samman med kunskapen om den naturmedicinska kunskapen om att kropp, själ och ande hänger ihop med och påverkar allt och alla i hela universum.

Den naturmedicinska kunskapen tillägnade jag mig när jag utbildade mig till naturterapeut och har med hjälp av naturen och naturmedicinen helat mig själv från en tidigare ”vidbrändhet”. Genom upplevande och förnimmande med hela kroppen och alla sinnen har jag utvecklat en djupare kunskap om de naturmedicinska lagarna och processerna. Jag använder mig dagligen av naturens vägledning och helande kraft, samt övningar och meditationer, som jag på ingivelse och känsla gjort under mina promenader. Allt detta delar jag också med mig av i boken.
Med boken vill jag inspirera och uppmuntra människor att själv testa och undersöka hur de kan helas, lära och uppleva av naturen och träden.

norneboken

Alla bilder i boken utom två har jag själv tagit då jag älskar att fotografera i naturen. De andra två har min man tagit.

Träden har en stark helande kraft och påverkan på oss människor, både de fysiska och de imaginära. Med sina rötter djupt ner i jorden och kronan högt upp i himlen, står de i ständig kontakt med den alltid flödande livskraften som genomsyrar allt liv i hela universum. Genom träden kan vi återkoppla oss till källan av kraft och liv för att åter hitta tillbaka till oss själva.

Jag har tidigare delat delar av trädens budskap från boken här på bloggen i flera olika inlägg. De budskapen kan slå an saker och ge vägledning för andra personer där de är just när de läser det. En sak är dock viktig! Och det är att de budskapen är ingen generell sanning. När du samtalar med träden kan du få ett helt annat budskap än vad som står i boken och då är det det budskapet du ska ta till dig. Därför har jag tomma rader i boken vid varje träd där du kan skriva Dina budskap från träden. Djupt inne i var och en av oss finns visdomen av vad som är bra och rätt för oss, samt vad just vi själva behöver för att må bra. Det är den kontakten du kan utveckla med hjälp av den här boken.

När vi människor säger att vi tappat kontakten med naturen så är det i själva verket oss själva vi tappat kontakten med. För vi människor är en del av naturen.

För mig är det här så viktigt – att hjälpa människor att återknyta kontakten med naturen och sig själva, så de kan hitta in till sin inre kraft och visdom igen. Därför är den här boken viktig för mig. Med den kan jag hjälpa och inspirera människor en bit på vägen.

Vill du läsa mer om boken kan du göra det här. Där finns också ett formulär du kan fylla i för att beställa boken, samt betalningsuppgifter.

Boken kostar 180 kr. Frakt 1-2 böcker 45 kr, 3-5 böcker 69 kr, 6 eller fler böcker, be om pris.

Vet du redan nu att du vill köpa boken kan du skicka ett mail till info@livsspiralen.se. Ange namn, adress, antal böcker, om du vill hämta boken eller den ska skickas. Skriv gärna om du vill ha boken signerad också. Betala därefter bok eller bok + frakt antingen genom Swish 123 653 8094 eller BG 5792-4052  Ange ditt namn och trädbok som betalningsreferens.

OBS Tänk på att det tar några dagar innan jag ser din betalning på mitt konto om du betalar via BG.

När din betalning är mig tillhanda är din bokbeställning helt klar och du får ett bekräftelsemail.

Med det önskar jag er alla en trevlig helg

/Johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke