En kärleksfull meditation – varsågod

0

Idag när jag satt och skulle skriva ett föredrag om min trädbok som jag ska ha om en månad, kände jag att jag behövde komma tillbaka till min egen energi för att göra det så bra som möjligt. Jag letade därför upp en av de meditationerna jag spelat in om träden och livskraften och lyssnade på den. Det ledde sedan vidare till 3 stycken andra minimeditationer jag gjort.

Den sista jag lyssnade på var “Rena och öppna ditt hjärta”. Jag kände hur skön jag tyckte det var att lyssna på den och hur mycket jag öppnade upp mitt hjärta för min egna energi av den. Samtidigt blev jag så inspirerad och kände att jag ville dela den med er här idag. Så istället för ett föredrag så blev det en meditationsvideo.

Från mitt hjärta till era hjärtan – varmt varsågod att ta del av denna kärleksfulla, helande och renande hjärtmeditation. <3

Jag hoppas att ni får mycket glädje av den.

Varma kramar

Johanna 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke