Be så ska du få.

0

I fredags svarade universum upp två av mina önskningar. Den ena önskningen skrev jag ner i min intention för 2017. Den andra har jag haft med inom mig ett långt tag. 

Den första handlar om en önskan om ett specifikt jobb. Ett jobb med en specifik form och inom ett specifikt område. Så när det kom till var och hur det skulle gå till och om det ens var möjligt har varit svår att tänka sig. Men när jag skrev ner det var känslan och önskan stark. Jag har också pratat med några andra om min önskan sedan jag skrev det, men inte många.

Så när jag gick in på platsbanken mest för att kolla runt lite, blev jag väldigt tagen och känslomässig när jag insåg att där var exakt det jobb jag önskat i min intention. Med ord som var i princip exakta med de jag uttryckt på pappret! Och det i min direkta omgivning.  Jag kan säga att min reaktion inte blev riktigt vad jag väntade mig. Först blev jag alldeles glad, pillrig och överförtjust. Sedan blev jag både ledsen, sorgsen och lättad. Och tårarna började rinna. 

Så nu har universum levererat en möjlighet och nu gäller det att jag öppnar upp och även tar emot den faktiska anställningen när jag söker tjänsten. 
På kvällen var jag sedan iväg på frigörande dans med Berit Hauge som min yoga lärare brukar ta hit två gånger per år. För er som läst tidigare inlägg finns kanske vetskapen om att jag älskar att dansa. Speciellt att dansa fritt så som kroppen vill. Och jag gör det hemma för mig själv så ofta jag kan. Dock har jag längtat efter att göra det med andra.

Så när vi i samlingen efter skulle dela några ord om kvällen sa jag att jag längtar efter att dansa på det viset med andra i alla fall en gång per månad. Efteråt kom det fram en kvinna och sa att de var en grupp kvinnor, varav flera var med under kvällen, som träffas en gång i månaden och dansar och att jag kan få komma jag med! Snacka om hur glad och salig jag blev. Så så fort jag uttryckte min önskan som jag burit med mig länge som en stark, stark längtan, svarade universum upp med ett positivt svar. För mig blev det verkligen “Be så ska du få” precis som Jerry och Esther Hicks skriver i sin bok med samma namn. Och som tas upp i “The Secret”. Attraktionslagen in action. 

Jag kände, och känner, mig väldigt glad och tacksam för upplevelsen och väljer att fortsätta fokusera på och manifestera in det jag vill ha i mitt liv. Och genom att skriva ner det, verkligen känna det som att vi redan har det hjälper vi till att manifestera in det snabbare i livet.

Varma kramar 

Johanna 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke