Må Bäst

0

Många är vägarna som leder oss till att må som allra bäst. Jag själv mår som allra bäst när jag är ute i naturen i skogen, vid träden och vattnet. Gärna i flera timmar. Det behövs egentligen inte mycket mer för att nå det tillstånd där vi mår som allra bäst, för naturen är vår största helare. Förr i tiden tillbringade vi stora delar av våra dagar ute i naturen, men så är inte fallet nu. Dessutom åt vi mat med betydligt högre näringsinnehåll då vår odlingsjord inte var utarmad på näringsämnen. Därför kan vi behöva komplettera med olika terapier, behandlingar, övningar, metoder, kost och näring.

Men vad ska en då välja för något i den uppsjö med terapier, behandlingar, kurser, metoder med mera som det finns? Det är inte alltid så lätt att veta och det är lätt att gå vilse.

  • Ett sätt är att gå på olika hälsomässor där det finns många olika utställare som erbjuder diverse prova på behandlingar, sittningar, smakprov. Vill en inte prova där kan en samla på sig en massa broschyrer, visitkort och information genom att prata med utställarna.
  • Ett annat sätt är att prata med människor som redan provat på en viss sak och lyssna till dennes upplevelse av det den provat.
  • Vi kan leta på internet efter information, terapier och kurser som skulle kunna passa oss.
  • Men det allra viktigaste är att lyssna in sin kropp, intuition och magkänsla för vad som känns rätt. Kroppen och ditt system VET vad du behöver för att du ska må bra. Därför kan du lita på det den säger. Ute i naturen utvecklar du kontakten med din inre röst, intuition, din magkänsla vilket gör det tydligare och lättare med vad du ska satsa på.

Med det sagt vill jag bjuda in er till Må Bäst Mässan i Hässleholm som är nu på lördag.  Passa på att undersöka om det finns något där som kan hjälpa er att må ännu bättre än du redan gör. Eller kom för all del bara för att det är en trevlig utflykt där det kan bli många fina möten och upplevelser. Läs mer här eller här

Kom gärna förbi min monter, Livsspiralen, och prata om naturen som verktyg för att bli hel som människa. Ni kan också lyssna på mitt föredrag ”Hel som människa: När träden talar till oss”  kl. 15.30-16.30

Varmt Välkomna!

Johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke