Vårbudskap från träden

2

Träden börjar vakna lite smått i vårvärmen och snart nog får vi se små gröna blad sticka ut på grenarna. Härligt tycker jag!

Vilken av de tre bilderna känner du dig dragen till? 1, 2 eller 3. Trädets budskap kommer längre ner.
1. Al – Alen hjälper till att stärka motivationen, glädjen och drivkraften. Energin är framåt drivande, motiverande och pådrivande med morot, inte piska. Så om du känner att du “sitter fast” och inte kommer loss, gå till en al och ta hjälp. Klättra gärna uppåt så att du kan se saker ur ett annat perspektiv. Budskap: “När en strävar framåt så är glädjen den enda sanna drivkraften.  Så gör saker med glädje.”

2. Hasselbuske – Hasselbusken hjälper till att stärka intuition, tålamod och kommunikationen – både den klärvojanta och med din inre röst. Energin är starkt magisk och hjälper till att ha en fot i både den synliga och osynliga världen och öppnar alternativa vägar. Så känner du att du har ingen eller dålig kontakt med intuitionen och din inre röst, eller rädsla för det du inte kan se, förstå, förklara, men ändå ibland känna, ta då hjälp av Hasselbusken. Budskap: “Världen du lever i är magisk och du har förmågan att leva det magiskt. Det är ett val du behöver göra. Dina möjligheter blir oändliga om du väljer att leva det magiskt.”

3. Sälg – Sälgen hjälper till att frigöra våra känslomässiga begränsningar kring sexualitet och befruktning. Att öppna upp och våga vara “sårbara” igen. När vi inte vågar det begränsar vi oss och gör oss otillgängliga känslomässigt. Så känner du att du har känslomässiga begränsningar kring sexualitet, befruktning, men också kreativitet, skapande och njutning ta hjälp av sälgen. Gärna genom att krama den eller ta med händer och armar på stammen, och andas dess energi genom rotchakrat. Budskap: “Läk dig själv och dina själsliga,emotionella  och mentala blockeringar så får du kontakt med din inre kreativa, skapande sexuella kraft.”

Allt ovanstående kommer från min bok När träden talar till oss som kom ut hösten 2016. Följ gärna bokens facebooksida @nartadentalartilloss 

Varma soliga vårhälsningar

Johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke