Så hjärtskärandes

0

I natt vaknade jag vid halv 3 tiden av ett skrik bakom huset. Ett skrik som höll på länge, var så hjärtskärandes och som påverkade mig djupt.

Jag bor i utkanten av byn med skog och mark bakom huset. Vi kan sitta i köket och vardagsrummet och titta på både fåglar, ekorrar, rävar, rådjur och älg. Det är naturligtvis härligt och en väldig förmån att kunna göra det. Men när det som i natt var ett djur som blev taget av ett annat så det skriker på det viset. Då är det mindre roligt.

Visst är det själva livets gång, men när man som jag känner så djupt i mig när andra lider, är ledsna, upprörda, upprivna eller vad det än är för känsla eller reaktion. Då blir det både jobbigt och smärtsamt att ta del av. För det tog lång tid för mig att komma till ro, jag sov lite oroligt och var fortfarande påverkad på morgonen.

När jag gick ut på min promenad på morgonen blev energin än starkare. Det jag kände med djuret var skräck, djup sorg och en stark känsla av meningslöshet. Som att det inte fanns någon mening med djurets liv.

Den högkänsligheten jag har har ju inte bara en baksida. Det är ju även en gåva! Flera är de gånger jag känner hur jag energimässigt kan hjälpa olika platser, träd, väsen och djur i naturen att frige och hela tunga och smärtsamma energier. Det är något som kommer helt naturligt för mig och det gjorde det även nu. Jag tar hjälp av Moder Jord, Fader Himmel, änglar och hjälpare jag har. Även det kommer till mig intuitivt. Jag kunde känna hur energierna förändrades med djuret och hur det kunde finna meningen med livet och det som skett. Jag känner mig alltid så tacksam efteråt. ❤

Jag skickar min kärlek, tacksamhet och välsignelse till djuret och för det liv det gett.

Johanna

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke